Om os

CJ Hvidevareservice Aalborg, er en 30 år gammel servicevirksomhed, som siden stiftelsen med kun 2 ansatte, er vokset til i dag at huse 25 fuldtidsansatte, som alle arbejder for at yde den bedste service.

Service er nemlig ordet der beskriver CJ Hvidevareservice Aalborg bedst. Vi sætter altid kunderne i højsædet og bestræber os på, at vore kunder er fuldt ud tilfredse - hver gang!

Da vi i mange år har vist, at netop kundetilfredshed er vores store styrke, har vi i dag rettighederne til garantireparation på over 40 mærker af hvidevarer. Heriblandt Bauknecht, Whirlpool, LG, Samsung, Gram, Asko Vølund, Gorenje samt mange andre.

Rettighederne til reparation af hvidevarer på over 40 mærker giver også dig som kunde en sikkerhed for, at vi har de bedste betingelser for at reparere netop dine hvidevarer, og på stedet.

CJ Hvidevareservice Aalborg har til det formål 13 velassorterede servicebiler som dækker reparation af hvidevarer i hele Nordjylland, og ringer De i dag bestræber vi os på at komme allerede i morgen.

- Det er hvad vi hos CJ Hvidevareservice kalder service og det gør os i dag til Danmarks førende specialister, på reparation af hårde hvidevarer.

Med vores ekspertise og brede udvalg af originale dele til konkurrencedygtige priser, som vi tilbyder både online og i vores butik, er CJ Hvidevareservice Aalborg en af Danmarks førende online-butikker med salg af reservedele hvidevarer og småapparater til mærker som Braun, Philips, Krups, Tefal, Saeco, Bauknecht, Whirlpool, LG, Samsung blandt mange andre producenter. Du finder reservedele til dine hårde hvidevarer eller små elapparater i menuen i toppen, eller du kan søge efter et varenummer, din model eller din models produktnummer i søgefeltet.

Reparation af hvidevarer er vores fokusområde. Fra vores hovedsæde i Aalborg kører vores 13 biler dagligt ud for at reparere dine hvidevarer. Vi yder en professionel dag-til-dag service på mere end 40 mærker. Vores reparationer bliver udført med 30 års erfaring og indbefatter 2 års garanti, hvilket sikrer dig en ordentlig reparation af dine hvidevarer.

Vi er også autoriserede reparatører af Braun, Philips, KitchenAid, FrancisFrancis, Magimix, Nemox, Exido, Ideline, Melissa, Butler, Krups, Moulinex, Rowenta samt Tefal husholdningsmaskiner fra vores hovedsæde i Aalborg. Er du gør det selv typen kan du finde reservedele og tilbehør til dine produkter i menuen i toppen.

Hos CJ Hvidevareservice ligger vi stor vægt på, at yde den bedste service, lige fra vi modtager din ordre, til vores montør har repareret dine hvidevarer eller til vi har afsendt din ordre.