ASKO opvaskemaskine fejlkode


Fejlkode F1

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F1 er der opstået en opvarmningsfejl. Dette er typisk grundet et defekt varmelegeme.

Find varmelegeme her 

Fejlkode F2

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F2 er der vand der har samlet sig i bunden af opvaskemaskinen. Dette opstår typisk under lækage hvilket kan skyldes forskellige defekte reservedele. For at finde frem til den korrekte reservedel, bør man følge kalksporet.

Fejlkode F4

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F4, kan det skyldes fejl i vandtilførsel. Dette løses ved at udskifte aquastoppet i opvaskemaskinen.

Fejlkode F6

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F6, kan det skyldes en vandstandsfejl. Dette løses ved at udskifte aquastoppet i opvaskemaskinen.

Fejlkode F7

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F7, kan det skyldes opvaskemaskinen har vanskeligheder med at tømme vandet fra maskinen. Dette løses ved at udskifte afløbspumpen på din opvaskemaskine.

Find afløbspumpe her

Fejlkode F10

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F10, er der dannet vand i bunden af opvaskemaskinen. Når der er vand i bunden af opvaskemaskinen som den ikke selv kan fjerne vandet, dukker fejlkode 10 op. Vend opvaskemaskinen 90 graders vinkel, for at lade vandet løbe ud af maskinen.

Find afløbsslange her Find magnetventil her

Fejlkode F11

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F11, kan det skyldes at vandet i opvaskemaskinen ikke kan tømmes fra maskinen. Dette kan løses ved at erstatte den defekte afløbsslange.

Find afløbsslange her

Fejlkode F12

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F12, kan det skyldes en fejl i vandtilførslen. Dette løses ved at udskifte den det defekte aquastop.

Fejlkode F40

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F40, kan det skyldes fejl ved vandventilen. Dette løses ved at udskifte den defekte vandventil.

Find vandventil her

Fejlkode F41

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F41 kan det skyldes en temperaturfejl. Dette løses ved at udskifte termostaten.

Find termostat her

Fejlkode F42

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F42 kan det skyldes en kommunikationsfejl. Dette skyldes typisk en løs forbindelse mellem hovedkontrolmodulet og øvrige kontrolmoduler. Tjek for løse forbindelser.

Fejlkode F43

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F43 kan det skyldes en vandstandsfejl. Dette løses ved at udskifte niveaukontrollen.

Fejlkode F44

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F44 kan det skyldes en kommunikationsfejl. Dette skyldes typisk en løs forbindelse mellem hovedkontrlmodulet og øvrige kontrolmoduler. Tjek for løse forbindelser.

Fejlkode F45

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F45 kan det skyldes en vandfordelignsfejl. Dette løses ved at udskifte spuleveksleren.

Fejlkode F52

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F52 kan det skyldes en vandstandsfejl. Dette løses ved at udskifte niveaukontrollen.

Find niveaukontrol her

Fejlkode F54

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F54 kan det skyldes overfyldningsfejl. Dette løses ved at udskifte aquastoppet.

Fejlkode F56

Hvis din ASKO opvaskemaskine har fejlkoden F56 kan det skyldes fejl i spulepumpen. Dette løses ved at udskifte spulepumpen i maskinen.

Find spulepumpe her