Betingelser


Køb hos CJ Hvidevareservice Aalborg ApS

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med CJ Hvidevareservice Aalborg ApS, CVR 29529035, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra CJ Hvidevareservice Aalborg ApS.

Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, atomangreb, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos CJ Hvidevareservice Aalborg ApS's grossister.

De normale leveringstider fremgår for hver enkelt vare. Leveringstiden for lagervarer er 1-2 arbejdsdage, hvor leveringstiden for bestillingsvarer er leverandørafhængig.

Priser og kontrakter

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle kontrakter indgås på dansk

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

CJ Hvidevareservice Aalborg ApS forbeholder sig ret til at påregne et bestillingsgebyr på DKK 25,00 inkl. moms, hvor bestillingen ikke er foretaget via CJ Hvidevareservice Aalborg ApS's hjemmeside.

En bestilling slettes, såfremt den ikke er afhentet senest 7 hverdage efter bestillingen.

Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning.

Særligt om butikssalg

Butikssalg: køb som er foretaget i vores butik på Thorndahlsvej 11.

Ved butikssalg er der INGEN kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.

Særligt om e-handel

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Varen skal dog tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. (mærket " Afbestilling”, og med følgende oplysninger, bestillingstidspunkt samt ordrenummer)

Betaling

De mulige betalingsmåder er:
Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Mastercard, Maestro, MobilePay samt Kontant (kun butikssalg),
Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling.

Beløbet for varerne trækkes først på din konto, når varerne afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb, svarende til den faktiske levering.

Reklamationsret

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos CJ Hvidevareservice Aalborg ApS. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses her

Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen.

Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles CJ Hvidevareservice Aalborg ApS inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning.

Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til CJ Hvidevareservice Aalborg ApS, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. CJ Hvidevareservice Aalborg ApS forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.

Testgebyret er 200 pr. halve time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.

Varer bør returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Forsvarlig returnering

Alle produkter, der returneres til CJ Hvidevareservice Aalborg ApS skal være forsvarligt indpakket.

Persondata

For at kunne handle på cjdele.dk skal du som minimum oplyse:

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til CJ Hvidevareservice Aalborg ApS via e-mail info@cjdele.dk

Er du i tvivl

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler CJ Hvidevareservice Aalborg ApS, at De retter henvendelse til info@cjdele.dk eller på telefon 98182100.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation.