Om os


 

CJDele.dk er en del af CJ Hvidevareservice Aalborg, hvor vi siden 1970 har serviceret og repareret hvidevarer i kundernes hjem. Da efterspørgslen og lysten til at reparere egne hvidevarer voksede i takt med at flere og flere havde råd til at købe hvidevarer, åbnedes fysiske reservedels- og rådgivningsbutikker i flere dele af landet. Herfra rådgav vi gør-det-selv folket i reparation af deres hvidevarer, men også den daglige bruger i almindelig anvendelse og vedligeholdelse af hvidevarerne.

"Vi gi'r gode råd med et smil" var sloganet, og det gør vi fortsat. Om end produkternes kompleksitet har ændret sig, og fejlgrupperne kan være flere, ønsker vi fortsat at dele ud af vores mange års erfaring.

Her på shoppen ønsker vi at tilbyde det største udvalg af reservedele og tilbehør til hurtig levering, til den bedste pris og skulle du være i tvivl om noget ønsker vi, at yde den bedste kundeservice ved at dele ud af vores mange års erfaring, så du opnår tryghed omkring dit køb eller din reparation.

Skulle der alligevel opstå problemer med reparationen, så er du fortsat i sikre hænder. Vi servicerer hvidevarer og små elapparater i hele landet, som den autoriserede servicepartner for mere end 50 af de største brands, og står klar til at tage over hvis reparationen skulle gå i hårknude.

 

 

CJDele.dk medarbejdere

Vores mission er, at servicere vores kunder hurtigst muligt, til mindst mulig gene og at sikre tryghed i hverdagen med tanke på, at bag ethvert defekt produkt står en nødlidende kunde.

 

Reklamefilm fra CJ Hvidevareservice, 1987: