Reparation af hvidevarer


 

Brugen af hvidevarer har gjort mange af dagligdagens praktiske gøremål nemmere. Derfor er det altid så tragisk, når de så går i stykker. Hvis en hvidevare er blevet defekt, er det første som mange folk gør er, at købe en ny hvidevare. Mange ved ikke at fejlen kan være let at reparere og i stedet køber nyt, da man naturligvis er bange for at en reparation ikke kan svare sig. Men med køb af reservedele fra CJDele.dk og med en garanteret 2 års garanti, vil din hvidevare nemt og billigt få nyt liv igen.

 

Autoriseret reservedelsleverandør:

Vi er officiel og autoriseret reservedels-leverandør for flere af de største producenter, bl.a. Grundig, Blomberg, Beko, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Hotpoint, Candy, Hoover, Asko, Gorenje og mange flere. Vi yder servicen ved at få en tekniker til at undersøge og reparere din hvidevare. Men hvis du ikke har behov for det, er der naturligvis mulighed for at gøre det selv.


40 års erfaring og største sortiment:

Gennem vores erfaring med salg af reservedele til hårde hvidevarer sikrer vi, at have de mest gængse reservedele på lager, klar til levering inden for 1-2 hverdage så vi kan reparere din hvidevare hurtigst muligt. Skulle vi mod forventning ikke have reservedelen til din fryser, din ovn, dit komfur eller hvilken type hvidevare du vil have repareret, så har vi daglige leverancer direkte fra producenterne som sikrer dig, at dit produkt kan blive repareret igen hurtigst muligt.